Road Lords Community

Diferențe limite camion, harta online vs harta offline

Am obesravt ca sunt diferențe importante între cele 2 moduri hărți online și off-line.
Cele off-line sunt mai apropiate de realitate, am dori sa știm care mod e mai bine să-l folosim, adică sa ajute și pe cei care fac acest proiect.

O sa atașez și 2 poze una cu harta on-line și una off-line

Diferenta pe care o vedeti intre harti poate fi cauzata de rezolutia device-ului. Pe un device mai mare puteti vedea o harta mai detaliata decat pe telefon – trebuie sa dati zoom in mod corect ca sa vedeti detaliile. De fapt, hartile online sunt mai noi decat cele offline :smiley:

Nu are nici o legătură zoom-ul, eu ma refer la tipurile de restricții care se vad, pe online nu se vad restricțiile de lățime și înălțime iar pe off-line se vad.
Astăzi pe mi-a făcut traseu pe un drum cu restricție de lățime, harta avea restricția acolo, eu setări de camion…

Ne puteti spune unde si cand s-a intamplat? Si facem tot posibilul sa remediem problema :slight_smile:

Eu credeam ca o sa fie un suport de calitate aici la Road lords, dar vad ca nu ne înțelegem.

-de ce sunt diferențe la limitele afișate pe hărți online și cele off-line.

Faceți-ne sa înțelegem de ce e asa și nu e altfel. Utilizatorii cred ca e același lucru între a folosi o harta on-line și una off-line, dar se pare ca nu.
Și alta situație azi, uite cum știe sa facă un sens giratoriu în UK.

Buna ziua, avem o veste buna! Pregatim un update semnificativ al hartilor in decursul urmatoarei luni si speram ca multe dintre problemele raportate aici se vor rezolva. Insa mentionam ca ne bazam in continuare pe utilizatori pentru a aduce imbunatatiri aplicatiei, doar cu ajutorul vostru putem imbunatati aplicatia pana la nivelul optim! Va multumim pentru ajutorul acordat! :slight_smile: