Road Lords Community

Észrevételek, javítandó dolgok!

Üdv! Örülök, hogy létezik ez az alkalmazás! Nagyon sokan, nagyon sok hasznát fogjuk venni :slight_smile:
Viszont még van mit csiszolgatni rajta…

A legutolsó frissítés óta is sűrűn előfordul, hogy navigálás közben leáll az alkalmazás… Ez egy bosszantó dolog, de javítható :slight_smile: (offline térképekkel használom, természetesen aktív internet kapcsolattal)

Szia, köszi a visszajelzést! :slight_smile:
Milyen berendezésen használod? Típus, modell? Mikor áll le? Úgy magától vagy ha valamire kattintasz?

Szia!

Xiaomi Redmi Note 3 pro - 7.1 -es androiddal
Teljesen spontán navigálás közben, user behatás nélkül.

A telefon kizárólag navigálásra van használva

1 Like

Sziasztok, Üdv!
Még csak most ismerkedem az appal, és még csak autóval próbálgattam,de nagyon tetszik.
Viszont nálam van egy fura bug,amit nem igazán értek miért csinálja.
A magyar hangoknál a Laura hang valamiért nem akar megszólalni egy Samsung Galaxy S8-on. Fura, mert mert egy Huawei tableten meg tökéletesen működik.
Már próbáltam teljesen törölni az appot,majd újra rakni hátha segít,de nem…
Másik dolog amit igazából csak kérdeznék,hogy hibás vagy hiányzó sebesség határt én tudom valahogyan jelenteni,vagy ez csak a jövőben kerül majd bele?

Szia, köszi a visszajelzést. :slight_smile:
Próbáltál valami más hangot (pl. TTS)?
Per pillanat nem lehet még jelezni, de nemsokára majd lesz az appban lehetőség erre. Végülis, most is lehet, mivel a térkép TomTomos, akkor itt lehet: https://www.tomtom.com/mapshare/tools/ :slight_smile:

Igen, és TTS-el rendben működik. Viszont kipróbáltam más nyelvekkel pl: Angol (Egyesült Királyság) és itt szintén a TTS és az Emma hang működik,de a David nem. Lehet a probléma nálam van,nem az app hibája?!
Kíváncsian várom az ilyen újításokat,a linket pedig köszi, használni fogom. :+1:

Amúgy ajánlom a TTS-t használni, az összes incidenset bele raktuk. :slight_smile: Ami meg a többi hangot illeti, hát próbáltam a Dávidod, és nálam minden rendben. Általában ilyenkor a telefon részén van valamilyen hiba. Ha letöltöd a hangot és vársz, akkor megszólal? Mert kellene…

Ez egyre furább nálam. Ha letörlök minden letölthető nyelvet,majd letöltöm csak a Magyar Laurát,akkor nem szólal meg. Viszont ha utána letöltöm az Angol Emmát és David-et,akkor a Laura megjavul,és az Emma is jó,de a David nem szólal meg. Viszont ez így nekem most teljesen jó,de csinálni fogok egy teljes gyári visszaállítást,mert biztosan nálam van a gond.

Sziasztok! Amikor elkezdtem használni a programot, szorgosan nyomkodtam a meglévő trafipaxok figyelmeztetésénél felugró like jelet. Gondoltam jót teszek vele, de az általam visszajelzett kameráknál már nem jelez. Hogy tudom vissza álítani a figyelmeztetést? Köszönöm

Szia Endre, traffik jelzése 2 módon működik.

  1. az adatbázisunkból, mely rendszeresen frissítve van (de nem mi csináljuk)
  2. a felhasználók feljelentéséből

Te valószínűleg a 2) találkoztál. Ennek meg van valami határazott ideje amíg ott van a térképen, e-idő eltelése után eltűnik.
Ezen még dolgozni fogunk…

1 Like

Sziasztok!
Először is gratulálok,de lenne pár problèmám a tèrkèppel…A waze-t cserèltem le,a nagy autó hiánya miatt,itt ez szuper,de nincs tèrkèp szerkesztès,hiányoznak utak,fals sebessèghatárok,súlykorlátozások vannak,ès nèha èrdekes a navigáció…Bonyolultabb kereszteződèseknèl,nem túl egyèrtelmű az utasítás.De összessègèben eddigi tesztelès alapján úgy gondolom,hogy maradok itt,nem megyek vissza a Waze-re.
Köszönöm!

Sziasztok!
Ismèt,egy èszrevètel…Az útra felhordott sár,az csúszik,mint a jèg,de nem az,viszont,akadálynak sem akadály.Szennyeződès kellene,vagy csúszós út…

Sziasztok!
Újabb èszrevètel…
Egy nap korlátozott,a jelentèsekkel kapható pont,okè.Ma 3 különböző úton,köd,csúszós út,baleset,útèpítès,nem a pontokèrt jelentek,hanem,hogy a közössèg tagjai tudják,az úton levő veszèlyeket…De,vezetès közben ne jöjjön figyelmeztető panel,ahol felhívják a figyelmem a hamis jelentèsre,ès a napi limitre,vègülis,vezetek,nem?Ès pont egy profiknak szánt navigáció párbeszèd panelja vonja el a figyelmet?Szerintem ezt át kellene gondolni…Ès,mint a Waze-n,akár van èrte pont,akár nincs,segítek a társaimnak,hogy láthassák a veszèlyeket,ez a közössègi navigáció lènyege…

Szia Zsolti,
köszi a visszajeltésért. :slight_smile:
Az alkalmazás még mindig Bétában van, egy darabig még benne is marad. Ami az incidenseket illeti,módosítva lesznek még. :slight_smile:
Térképszerkesztés nincs, mert a térkép TomTom-tól van, de lesz majd lehetőség hibákat jelenteni a térképben.
Ami a pontkorlátozást illeti, sajnos nem lehetett máshogyan, egyes emberek pontok miatt hamis dolgokat jelentettek be. Ha kiugrik a figyelmeztető panel, az azt jelenti, hogy sokat jelentettél nagyon rövid idő alatt. Ez is a hamis jelentések miatt lett belekomponálva. Ha van jobb ötlet hogyan büntetni a hamisan jelzőket ide vele. :slight_smile:

Szia!
Szerintem,ha egy jelentès első visszaigazolásakor kapná meg a jelentő a pontokat,mindennemű visszaèlès minimalizálódna…
Amúgy,köszönöm a választ,ès,ha mindenki rájön a közössègi navigáció lènyegère,ès nem a pontvadászat az első,ilyen tèmák fel sem merülnènek…

1 Like

hali, ujevi ajandekkent eltunt az osszes kedvencem, nem talaja meg Baját, nincs poi menu, megoldas???

Szia!
Következő problèma,cserkútról jövök le a kőbányánál,40-es tábla,sebessèghatár a kèpernyőn,90.Beèrek a szőlőkhöz,30-as tábla,50 a kijelzőn.Ès ma navigálás közben kètszer is összeomlott…

Szia, telepítsd újra, megoldja a problémát. A hiba már meglett javítva, szóval a következő frissítéskor már nem történik.

Szia, térképhibákat legjobban egyenest a TomTomnak jelezni: https://www.tomtom.com/mapshare/tools/ ha persze kedved van hozzá. Dolgozunk persze azon is, hogy az appban is lehessen jelenteni ezeket a hibákat, de az még egy ideig eltart.

Sziasztok


Jászberényi út Maglódi út kereszteződését nézzétek meg kérlek, mert így nem lehet a manővert végrehajtani. ( megoldás lehet a Gitár utca használata)