Road Lords Community

Întrebări si răspunsuri

Se va îmbunătăți oare vizualizarea 3D?

Salut! :slight_smile: în ce anume vrei să îmbunătățești?

Îmbunătățirea vizualizarii 3D,vedem prea putin din traseu in timp ce il parcurgem, inclinarea ar putea fi putin modificata! Si de asemenea sa putem facem ceva util cu punctele

Comentariul tau despre vizualizarea 3D a fost salvat. Ce putem face cu punctele?

Cu punctele ar fi bine sa putem debloca anumite stari sau sa înaintăm in level

In ce priveste punctele, avem deja un sistem de ranking, deci cu cat mai multe puncte obtii, cu atat urci in rang (ca de exemplu Începător, Avansat etc.). Pe viitor avem de gand sa folosim mai mult sistemul de punctare si sa adaugam beneficii si functii. :slight_smile:

Ok, multumesc pentru raspunsuri, așteptăm update-urile!

1 Like

Salut, tot incerc sa descarc aplicația din magazin play si oricât incerc sa schimb setarile gmail nu reusesc.
Imi zice ca aplicația nu este disponibilă pentru tara mea. Sunt in uk! Multumesc

Deocamdata aplicatia este disponibila in Romania, Moldova, Polonia, Slovacia, Cehia, Ungaria, Ucraina si Rusia. Suntem la inceput, dar planuim sa ne extindem cat mai mult aria de acoperire.

Au mai pățit-o și alții. Unii colegi ai descarcat-o de aici:

Salut , am testat aceasta aplicatie pe UK timp de 2 saptamani !!! Acum o sa vin cu ceva recomandari pentru ea , mai trebuie umblat putin la vizualizarea 3D , se vede foarte putin din drum si uneori te avertizeaza in ultima clipa de manevrele care trebuie sa le faci ( ceea ce nu este normal atunci cand te aflii la volanul unui camion de 44 de tone ) . Mai trebuie umblat la functia de ocoliri , cred ca aceasta functie ori nu am vazut-o ori nu exista deloc in aplicatie …de exemplu vrei sa ocolesti un anumit drum sau o autostrada sau vrei sa ocolesti o portiune dintr-un drum ! Uneori am avut probleme din cauza asta !! Am mai observat anumite probleme in rutarea traseelor …uneori are tendinta de a te baga prin centrul oraselor sau zone rezidentiale ceea ce iar nu este placut sa intri cu un camion intro zona rezidentiala !!! Astea sunt cateva porbleme intalnite de mine pe perioada folosirii softului !!! Daca se va rezolva problemele astea cred ca o sa fie un soft de top printre sistemele satnav folosite pe andriod !! Sanate multa si daca aveti altre intrebari va astept cu drag !

Multumim pentru raspunsul Dvs. Aceasta este inca versiunea BETA a aplicatiei noastre si lucram constant la imbunatatirea si adaugarea unor noi functii. :slight_smile: