Road Lords Community

Întrebări si răspunsuri

Se va îmbunătăți oare vizualizarea 3D?

Salut! :slight_smile: în ce anume vrei să îmbunătățești?

Îmbunătățirea vizualizarii 3D,vedem prea putin din traseu in timp ce il parcurgem, inclinarea ar putea fi putin modificata! Si de asemenea sa putem facem ceva util cu punctele

Comentariul tau despre vizualizarea 3D a fost salvat. Ce putem face cu punctele?

Cu punctele ar fi bine sa putem debloca anumite stari sau sa înaintăm in level

In ce priveste punctele, avem deja un sistem de ranking, deci cu cat mai multe puncte obtii, cu atat urci in rang (ca de exemplu Începător, Avansat etc.). Pe viitor avem de gand sa folosim mai mult sistemul de punctare si sa adaugam beneficii si functii. :slight_smile:

Ok, multumesc pentru raspunsuri, așteptăm update-urile!

1 Like

Salut, tot incerc sa descarc aplicația din magazin play si oricât incerc sa schimb setarile gmail nu reusesc.
Imi zice ca aplicația nu este disponibilă pentru tara mea. Sunt in uk! Multumesc

Deocamdata aplicatia este disponibila in Romania, Moldova, Polonia, Slovacia, Cehia, Ungaria, Ucraina si Rusia. Suntem la inceput, dar planuim sa ne extindem cat mai mult aria de acoperire.

Au mai pățit-o și alții. Unii colegi ai descarcat-o de aici:

Salut , am testat aceasta aplicatie pe UK timp de 2 saptamani !!! Acum o sa vin cu ceva recomandari pentru ea , mai trebuie umblat putin la vizualizarea 3D , se vede foarte putin din drum si uneori te avertizeaza in ultima clipa de manevrele care trebuie sa le faci ( ceea ce nu este normal atunci cand te aflii la volanul unui camion de 44 de tone ) . Mai trebuie umblat la functia de ocoliri , cred ca aceasta functie ori nu am vazut-o ori nu exista deloc in aplicatie …de exemplu vrei sa ocolesti un anumit drum sau o autostrada sau vrei sa ocolesti o portiune dintr-un drum ! Uneori am avut probleme din cauza asta !! Am mai observat anumite probleme in rutarea traseelor …uneori are tendinta de a te baga prin centrul oraselor sau zone rezidentiale ceea ce iar nu este placut sa intri cu un camion intro zona rezidentiala !!! Astea sunt cateva porbleme intalnite de mine pe perioada folosirii softului !!! Daca se va rezolva problemele astea cred ca o sa fie un soft de top printre sistemele satnav folosite pe andriod !! Sanate multa si daca aveti altre intrebari va astept cu drag !

1 Like

Multumim pentru raspunsul Dvs. Aceasta este inca versiunea BETA a aplicatiei noastre si lucram constant la imbunatatirea si adaugarea unor noi functii. :slight_smile:

As vrea sa adaug si eu la data aceasta ca,
Ce nu ne place:

 1. Nu exista posibilitatea de a vedea lista desfasurata a drumurilor pe care se face rutarea( nu ma refer la previzualizarea traseului)
 2. Foarte dificil sa adaugi un punct de popas, daca vrei sa folosesti o alta ruta decat cea rutata
 3. Nu exista info , cu sectoarele de drum, cu depasirea interzisa a camioanelor
 4. Nu exista posibilitatea de a raporta un incident, sau alte probleme, remarcate pe sensul opus de circulatie
 5. Consumul de date este relativ mare, aprox 30mb/h
 6. Nu exista posibilitatea de a raporta un sector de drum cu , camere radar de traiectorie( din puncul A in punctul B), in Olanda si Belgia exista fff multe sectoare, de acest gen
 7. Instruciunile de rutare sunt destul de sarace si este nevoie de multa atentie pentru a nu utiliza drumuri gresite. Ca ex. " Am folosit o incorporare de pe un drum national cu doua benzi de circulatie, care se contopea cu autostrada pe o portiune de aprox 3km, eu ar fi trebuit sa folosesc autostrada pe traseul meu,dar informatiile de rutare, ma ghidau sa continuui 40km inainte. Deci panourile informative cu benzile de circulatie pe fiecare drum ar fi fost un ajutor
 8. Nu exista informatii cu privire la cate benzi de circulatie exista pe drumul strabatut, inchidere de banda si/sau, aparitia unei noi benzi de circulatie
 9. Lipsa informatii la intersectarea cu alte drumuri ,ex. circuland pe un drum national sau autostrada, nu ma avertizeaza la aparitia nodurilor/intersectiilor, pe drumul respectiv.
 10. Adaugarea si denumirea noilor favoriti, fff dificila
 11. Pierderea rutarii la revenirea din fundal, dupa o conversatie telefonica
  Am incercat ap ul, pe un MiA2, pe o distanta de aprox 500km, in Olanda si Germania, cu un utilaj de 44 T, 5axe, 9T/axa. Pana in prezent, fara lag uri, sau inchideri spontane, la revenirea din fundal.
  I-mi place
 12. faptul ca putem colecta date interactiv de la utilizatorii/lorzii, de pe traseu.
 13. Grafica si posibilitatea de a-mi alege singur zoom ul
 14. Foarte utila functia de info parcari pe traseu.

Nu am reusit inca sa incerc functia de rutare cu marfa ADR,voi reveni cu info, in functie de ceea ce voi mai constata pe parcurs, deocamdata sunt multumit 75%, mi as dori sa renunt la actualul meu gps( la rutarea pe trasee ADR nu ma ajuta cu nimic in absolut), si sa folosesc LordRoads, pe viitor

1 Like

Multumim pentru raspunsul Dvs. Aceasta este inca versiunea BETA a aplicatiei noastre si lucram constant la imbunatatirea si adaugarea unor noi functii.

Foarte bine punctat, ce am observat iarăși nu îți arată numele străzi pe care conduci, indicatoarele rutiere cu păstrarea benzii… Am văzut ca ai spus și tu…

Buna ziua. Intrucat sunt in roaming folosesc No root firewall pt a reduce traficul de internet ( pt a restrictiona accesul la internet al anumitor aplicatii care nu imi sunt necesare). Desi am permis din firewall accesul la internet pt Road Lords, in aplicatie imi apare mesajul “nicio conexiunela internet” si nu pot cauta locatii sau vedea detaliile de trafic pe traseu. De fapt nici traseu nu pot face. Asta in conditiile in care punctele mi se aloca pt km sau pt evenimentele semnalate. Daca opresc datele de tot, atunci aplicatia se comporta exact ca si cum nu as avea datele mobile pornite. Daca opresc firewall-ul functioneaza ok. Cu waze sau harti nu patesc asta. Care ar putea fii rezolvarea? Exista un alt proces care trebuie permis in firewall ca sa functioneze ok Road Lords? Mentionez ca telefonul este un Xiaomi redmi note 7 pro. Va multumesc anticipat.

Buna ziua!
Ne pare rau sa auzim despre aceasta problema. Se pare ca sistemul Android limiteaza cumva functiile de pe aplicatia instalata in telefon. Vom studia problema in detaliu. Este un caz neobisnuit, deci nu stim sa specificam exact cand ar putea fi solutionata problema. Pe parcursul urmatoarei luni pregatim un update legat de harti, va sfatuim sa il instalati cand va fi disponibil si va asteptam cu feedback.
Va multumim pentru raportarea acestei probleme si pentru contributia Dvs la imbunatatirea aplicatiei. :slight_smile: