Road Lords Community

Szlovákiai borzalmak

Sziasztok!
Leírom ide is mai tapasztalataimat. Szóval sétáltunk Lord Navival egy kicsit Szlovákia keleti részén, kicsi autópálya, nagyrészt viszont bundesz. A pályán még nem sokat veszekedtünk de amint elhagytuk, - akár Mari néném Jóska bátyámmal, ha kissé kapatos - folyamatosan civódtunk. A teljesen egyértelmű főutas szakaszokról leterelne a világvégére vezető négyszámjegyű utakra, (amiket igazából nem is használhatnánk), duplájára növelve ezzel az útvonal hosszát .
Ezeket a rossz híd-súlykorlátozó adatok okozhatják. Volt, hogy a navi 18t-s korlátot jelzett egy hídra, de azon áthaladva semmilyen tábla nincs. Ezeket nem tudom hogyan lehetne gyorsan, és egyszerűen javítani de az biztos, hogy így SK-ban nem használható a navigáció!

Hasonló problémát produkál egyéb jól ismert navigációs szoftver is . Beállítjuk a súlyt és nem akar a főúton végig vinni . Ennek oka hogy sok híd esetében 2 db tábla van az egyik 18 T a másik pl. 43 T . Egy szlovák kolléga elmondása szerint ennek értelmezése a következő : egy db kamion 43 T-ig átmehet rajta , viszont ha ketten szemből egyszerre érkeznek a hídra akkor csak abban ez esetben közlekedhetnek egyszerre rajta ha a súlyuk nem éri el a 18 T-át . smile: :smile: (meg kell becsülni szemrevételezéssel :smile: :smile: ) . Megoldás egyéb Navi esetén súly 18 T-ra állítva és menni , ebben az esetben nagyjából jól visz . Szlovák kolléga hozzáfűzte : amennyiben súlykorlátozás alacsonyabb a főúton mint a jármű súlya egyéb lehetőség nem lévén akkor is arra kell menni .

Szia, ahogy már a FB-n írtam, tudunk a bajról, próbáljuk megoldani, de hiba a térképben van, így nem könnyű a helyzet.